מערכות כיבוי למנדפים
במהלך השנים האחרונות יותר ויותר חברות לייצור מזון עברו להשתמש בשמן בישול המופק מן הצומח, במקום בשמן המופק מן החי. שינוי זה גרם לבעיות כיבוי אש של שמן בוער ולבעירה חוזרת לאחר הכיבוי. אי לכך הוחלט בארה"ב ובעולם על תקנים חדשים – UL 300, ובישראל – תקן ישראלי 5356, הדורשים חומר כיבוי היכול להתגבר על האש ועל בעירה חוזרת לאחר הכיבוי.
המערכות הללו נוצרו בהתאם לצרכים, נבדקו בהצלחה ואושרו על ידיUL לפי תקןNFPA 17A
ותקן.NFPA 96חומר הכיבוי הנוזלי הוא אבקת Potassium Carbonate על בסיס מים.
מערכת הכיבוי מיועדת לכיסוי אזורי בישול, חלל מסננים, המנדף וחלל הארובה.
על מנת לתכנן מערכת לכיבוי מנדף אנו צריכים נתונים טכנים מינימלים: גודל מנדף,גודל כל אביזר מתחת למנדף,מקור אנרגיה כל אביזר (גז/חשמל/סולר), גודל ארובה,האם יש פילטרים למערכת מנדף.
ניתן לראות פעולת המערכת ושלבי תיכנון :
לקבלת הצעת מחיר שלח תוכניות וסוג מכשירים מתחת למנדף:
טלפון: 072-2415588
פקס: 072-2410977
אימייל: l1800330077@gmail.com